Nijenrode 9
2352 JJ Leiderdorp

GSM: 06-54 20 35 90
Tel.: 071 - 589 11 53
Fax: 071 - 541 60 09K.v.K Leiden 28092494
BTW nr. NL0923.41.056.B.01

 


Profielschets

De Interim Managers en Consultants van IM-Consultancy zijn zelfstandige en ondernemende mensen met een goede staat van dienst. Wij zoeken collega's met ruime ervaring in het vervullen van tijdelijke functies. U kent de regels van het politieke en bestuurlijke spel uit de praktijk en u heeft een relevant netwerk. U beschikt bovendien over een specifieke kernkwaliteiten: ze zijn maatschappelijk betrokken, daadkrachtig, professioneel, communicatief en flexibel. De Interim Managers en Consultants van IM-Consultancy zijn in staat veranderingen op gang te brengen en het benodigde draagvlak hiervoor te scheppen.

Functies

Interim Managers

Onze Interim Managers vervullen tijdelijke kader-, directie- of staffuncties of realiseren fundamentele verbeterings- en vernieuwingsslagen. De keuze van de juiste Interim Manager wordt bij elke opdracht uiterst zorgvuldig gemaakt. Voldoet u aan het hierboven geschetste profiel, laat dan uw gegevens achter via het aanmeldingsformulier. Wij nemen vervolgens contact met u op. Vanzelfsprekend worden uw gegevens zeer vertrouwelijk behandeld.

Consultants

Onze Consultants vervullen tijdelijke staffuncties bij het uitvoeren van hun opdracht. De keuze van de juiste Consultants hangt af van het vakgebied waarin de consultant zich door opleiding en praktijkervaring in heeft bekwaamd en bewezen advies- en communicatieve vaardigheden. Dit kan zijn het uitvoeren van Risico-analyses, uitvoeren van audits, beschrijven van bedrijfsprocessen en administratieve organisaties (o.a. financiƫle processen). Voldoet u aan het hierboven geschetste profiel, laat dan uw gegevens achter via het aanmeldingsformulier. Wij nemen vervolgens contact met u op. Vanzelfsprekend worden uw gegevens zeer vertrouwelijk behandeld.

Contractbasis

De mogelijkheid bestaat voor de duur van het project voor zowel Interim Managers als Consultants in loondienst te treden bij IM-Consultancy B.V.